Блог
КАК ДА ПОДГОТВИШ ДОМА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ? ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ! 18 яну

КАК ДА ПОДГОТВИШ ДОМА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ? ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ!

Очакваш ли гости по празниците? Дай им времето си за подарък. Празничният сезон тропа на вратата, а с него в дома ти идва и безкраен поток от приятели, роднини и гости. Познато ли ти е коледното и новогодишното усещане – на входната врата непрекъснато се звъни, развълнувани деца тичат навътре и вън от вкъщи, често вкарвайки сняг и кал в дома ти.

Декорациите трябва да бъдат извадени от килера и да бъдат окачени, а има храна и подаръци за купуване. Имаш коледни партита, планирани излизания и куп други мероприятия. Може да е доста стресиращо да избереш къде да поставиш новите дрехи, играчките и другите подаръци.Каква рокля да избереш за коледното парти на фирмата или от къде да си купиш обувки, които да пасват на роклята ти. Домът ти бръмчи от активност започвайки от Никулден през Коледа, та до новогодишната вечер на 31 декември и януарските празници.

Трудно се намира време за възстановяване! Всъщност е трудно да намериш време за каквото и да е, освен разчистване набързо и подготовка за следващите гости. Това е един вълшебен цикъл на радост, миене на чинии и минаване с прахосмукачката. За щастие Clean Labs може да ти помогне, както и на членовете на семейството ти и на всички други твои гости с постоянната липса на време.

Подари си време и спокойствие тази година с услугата еднократно почистване на Clean Labs. Това е камериерска услуга, на която можеш да се довериш. Напълно осигурени и надеждни, домашните помощниците на Clean Labs ще пристигнат в посоченото време и място. Искаме да се тревожиш по-малко, защото има по-важни неща, като това да имаш най-щастливите празнични дни от години. Това е идеално решение за забързаното домакинство, което се нуждае от малко помощ, след като гостите напуснат и е време да се отпуснеш на дивана. В края на краищата ние сме тук заради теб.

От 2017г. Clean Labs предлага висококачествената услуга - домашна помощница на територията на град София. Разработихме удобна онлайн платформа за нашите клиенти, където бързо и лесно да персонализират детайлите на желаната услуга - без забавяне, необходимо за огледи и индивидуални оферти. Цената е видима веднага.

Платформата позволява да заплатиш по отделно за всяко индивидуално посещение и така да оптимизираш бюджета си, както и свободното ти време. Не се налага да плащаш големи суми наведнъж. Възползваш се от застраховката, която покрива всички евентуални щети, които биха могли да бъдат причинени в твоя дом по време на извършването на услугата.

Домашната помощница ще бъде навреме на посоченият адрес и предварително ще бъде информирана за всички детайли относно работата, която трябва да бъде свършена. Ако все пак е възникнало нещо непредвидено, винаги можеш да и кажеш какво искаш да направи. За да може тя да направи качествено почистване ще те помолим да и предоставиш всички необходими материали и консумативи.

Припомняме ти, че домашната помощница разполага с минимум 4 часа, за да свърши поставените и задачи и всяка допълнителна работа трябва да бъде консултирана с нея. Ако се наложи да се прибегне до резервиране на допълнитени услуги, тя ще те помоли те да бъдат заплатени през твоя профил в >>https://www.cleanlabs.bg/. Но дори да не успее да се справи с всичко за ограниченото време, с което разполага и има искаме да знаеш, че за нас е по-важно качествено свършената работа отколкото зле свършената работа.

Ако това предложение ти харесва и смяташ, че може би ще допадне на твоите приятели и познати, ще се радваме да го споделиш с повече хора.

Провери какво можем, въведи пощенски код и симулирай детайлите на дома ти тук:

ЛИНК  >> https://www.cleanlabs.bg/

Научете повече за фирма за почистване София на сайта ни.