Домашна помошница

Домашна помощница - необходимост, а не лукс


Не всеки разполага с необходимото свободно време, което редовно да отделя за поддържането на съвършения външен вид на своя дом или офис, а и честно казано това може да се окаже трудна задача, дори и за най-големия перфекционист. Именно тук идва ключовата роля, която домашната помощница има в лайфстайла на съвременния човек.

Домашната помощница може да направи живота ти много по-лесен и комфортен, осигурявайки ти повече независимост и възможност за по-оптимална организация на твоето ежедневие. Домашна помощница е идеално решение както за работещите хора, така и за родителите, които искат да обърнат внимание на истински важните за тях неща.

Домашната помощница е огромен плюс и за стопаните на домашни любимци, които знаят, че грижата за поддържането на чист дом, в който постоянно пребивават четириноги, изисква значителни усилия.

Наемането на надеждна домашна помощница е практично решение, което ще ти спести и време, и енергия, а в същото време ще ти осигури редица ползи, при това на достъпна цена.

Домашна помощница - ползи и предимства

Домашната помощница от Clean Labs знае как да вдъхне живот на всяко помещение. Факт е, че чистото жилище повишава естетическата стойност на дома, спомага за подобряването на неговия външен вид и акцентира върху очарованието на атмосферата като цяло. В същото време, услугите на домашната помощница имат пропорционално отношение спрямо допълнителните ползи за здравето, свързани с ефективното елиминиране на различни замърсявания и предпазване от болестите, които те могат да причинят.

Ето и обобщение на най-ценните предимства от регулярното ползване услугите на професионална домашна помощница от Clean Labs:

 • Безупречно чист и хигиенизиран дом или офис, без усилие и излишен стрес.
 • Повече свободно време и организация на личното време.
 • Възможност за по-активен социален живот у дома, където можеш да каниш гости, без да се притесняваш от разхвърляно или мръсно жилище.
Домашна помощница - ползи Домашна помощница - ползи

Домашна помощница - кого да пуснеш в дома или офиса си?

Наемането на домашна помощница се свързва с определени очаквания, а отговорността към поетия ангажимент изисква опита и професионализма на сериозна фирма за почистване. Знаем, че понякога е трудно да се довериш на човек, когото не познаваш, затова за нас е важно, че нашият внимателно подбран екип и всяка домашна помощница в частност, е експерт в почистването на дома и офиса.

Всяка домашна помощница в Clean Labs се отличава с опит и професионализъм, потвърдени от безупречната им биография. Не по-малко важни критерии при избора на кадър са личните качества, които включват лоялност, коректно отношение и уважение към клиента.

В случай, че желаеш, можеш да се възползваш от услугите на една и съща домашна помощница от Clean Labs, която ще бъде на твое разположение, когато имаш нужда.

Домашна помощница - предимстваДомашна помощнца - предимства

 

Домашна помощница - основни и допълнителни услуги

Както отбелязахме, професионалната етика и надеждност са основните предимства на всяка наша домашна помощница.

В тази връзка сме изградили модел на работа, който се отличава с унифициране на процедурите, имащо за цел да гарантира едновременно спокойствие и удовлетвореност за нашите клиенти. Всяко почистване от домашна помощница е с продължителност минимум четири часа, а при нужда, услугите се персонализират и извършват съобразно конкретния случай, спазвайки всички изисквания на клиента.

Услугата домашна помощница включва следните основни дейности:

 • Почистване на праха.
 • Почистване с прахосмукачка.
 • Почистване на плочки и екстериор на мебели и аксесоари.
 • Измиване на подове с препарат.
 • Почистване на огледала и мебели.
 • Измиване на прибори и съдове за хранене.
 • Почистване на кухненския плот.
 • Почистване на електроуреди.
 • Дезинфекция и почистване на тоалетна, вана, душ кабина.
 • Почистване на мивки и батерии.
 • Смяна на чаршафи и оправяне на легло.
 • Сгъване и подреждане на дрехи.
 • Гладене и простиране на дрехи.
 • Изхвърляне на боклук.

Домашната помощница може също да ти помогне като: изчисти прозорците, хигиенизира кухненските уреди отвътре, отиде на пазар по зададен от теб списък, приеме доставка от куриер и др. За повече информация относно допълнителните и персонализирани услуги, изпълнявани от домашната помощница, моля свържи се с нас: 0884 026 061

Домашна помощница - абонаментни планове

Можеш да се възползваш от еднократно почистване от домашна помощница от Clean Labs, което е удачен вариант за подготовка на дадено събитие, когато очакваш гости или след празнуване на рожден ден например. Също така предлагаме абонаментни планове за регулярни услуги, извършвани от домашна помощница:

 • почистване от домашна помощница всяка седмица;
 • почистване от домашна помощница два пъти на четири седмици.

Няма нужда да бъдеш в дома или офиса, докато домашната помощница работи, което е още един плюс, осигуряващ ти повече свободно време. Присъствието ти е препоръчително единствено при първото посещение на домашната помощница, за да й споделиш специфичните си нужди, потребности и приоритети.

Всички цени на еднократно почистване и абонаментни планове за професионално почистване от домашна помощница, може да видиш, поместени на нашия сайт.

Надеждна домашна помощницаНадеждна домашна помощница

Домашна помощница само на клик разстояние

Онлайн платформата на Clean Labs ти предлага бързо, удобно и лесно решение за заявка за почистване от домашна помощница. Първата стъпка е да въведеш пощенския код на квартала/района, в който се намира имотът в София, след което ще ти се отвори страница за персонализиране на услугата, съобразно твоите нужди. В дясно ще можеш да видиш общата сума за избраните услуги, както и времето, което ще е необходимо на домашната помощница да приключи със задачите, които отбележиш.

Домашна помощница от Clean Labs

Независимо дали не разполагаш с достатъчно време, което да отделяш за регулярно почистване или просто искаш това да отпадне за теб като ангажимент, услугите на домашна помощница от Clean Labs ще те накарат да видиш дома си в нова светлина.

Гарантираме за всяка наша домашна помощница, защото знаем, че тя ще оправдае очакванията ти, покривайки и най-високите изисквания за ред и чистота.

Фокусът на нашата дейност пада върху безупречното качество на предлаганите от нас услуги и постигането на пълна клиентска удовлетвореност при всяко посещение на домашна помощница. Около тази философия и разбирането за личното пространство като нещо изключително важно и безценно за всеки човек, сме изградили целия си бизнес модел, осигурявайки допълнителна стойност във всичко, което правим.

Вярваме, че наемането на домашна помощница не е прищявка или признак за финансово положение, а е необходимост в модерния и забързан начин на живот. Сигурността, надеждността и ефективността на услугите ни са стълбовете на нашата компания, което ни превръща в доверена и предпочитана фирма за домашна помощница в дългосрочен план.

Домашна помощница от Clean Labs - помощта, която ще направи живота ти по-лесен и чист.

Можеш да разчиташ на всяка наша домашна помощница от понеделник до петък, от 08:30 до 22:00 ч.

За информация и въпроси: 0884 026 061

Домашна помощница - необходимост, а не лукс

Домашна помощница - ползи и предимства

Домашна помощница - кого да пуснеш в дома или офиса си?

Домашна помощница - основни и допълнителни услуги

Домашна помощница - абонаментни планове

Домашна помощница само на клик разстояние

Домашна помощница от Clean Labs