Пране на дивани - професионални резултати за поддържане на чистота, свежест и здравословна среда

Пране на дивани - нов живот за мебелитеПране на дивани - нов живот за мебелите

Пране на дивани - важна част от цялостното почистване

Замърсяването на мебелите е неизбежна последица от тяхната експлоатация, което налага и нуждата от периодично пране на диваните. Остатъци от храна, разляти течности, домашен прах, косми от домашни любимци и т.н. - всичко това оказва влияние върху вида и състоянието на дивана. За щастие, почистването и прането на дивани е вече лесно и удобно, защото това е услуга, част от портфолиото на Clean Labs. Всичко, от което се нуждаеш за професионално пране на дивани е само на няколко клика разстояние. То се извършва на място в твоя дом или офис.

Независимо дали имаш деца или домашни любимци, често си домакин на приятелско събиране, управляваш бизнес или просто държиш на чистотата и здравословната среда, тогава задължително трябва да се възползваш от професионално пране на дивани. Процедурата се извършва от домашна помощница, която има нужните умения, за да бъдат твоите мебели почистени и дезинфекцирани по възможно най-качествения и бърз начин.

Пране на дивани - безупречна чистота и нов живот за твоите мебели

До 80% от прахът и мръсотията, внесени в твоя дом, могат да се окажат върху повърхността на твоите тапицирани мебели, достигайки и в дълбочина, без дори да предполагаш. Но не е нужно да приемаш за факт, че мебелите ти ще бъдат перманентно замърсени - възползвай се от пране на дивани и усети разликата. Това ще хигиенизира дома ти, вдъхвайки му нов живот.

Clean Labs ще ти осигури пране на дивани, което ще освежи тапицерията, удължавайки техния живот, а в същото време това е изключително безопасно и здравословно решение за всяко домакинство. След приключване на процеса по пране на дивани, включващо професионално третиране и манипулации, тапицерията изсъхва бързо, така че можеш да използваш дивана възможно най-скоро.

Нашите услуги за пране на дивани са ефективни и надеждни, осигурявайки ти перфектна чистота и изящен външен вид. Третираме и петна, достигнали в дълбочина, като се грижим за запазването качеството на материята.

Пране на дивани - тествани и доказани резултати

Clean Labs ти предлага високопроизводителни и здравословни решения за пране на дивани, които гарантирано премахват алергените от тапицерията, елиминирайки средно 89% от бактериите, пренасяни в дома и офиса, подобрявайки качеството на въздуха в помещението.

Когато решиш да наемеш професионална фирма за пране на дивани, като Clean Labs, няма нужда да се притесняваш за нищо. Нашите опитни специалисти ще се погрижат по възможно най-добрия начин за твоята мека мебел, правейки я по-издръжлива на повторно замърсяване.

Нашите тествани във времето и утвърдени методи за пране на дивани работят перфектно върху различни типове материи, без да оставят след себе си лепкави остатъци, привличащи мръсотия, запазвайки тапицерията чиста за по-дълго време.

Пране на дивани - допълнителна услуга към еднократно или абонаментно почистване

Имайки предвид, че замърсяването на меката мебел е неизбежно, не забравяй да попиташ твоята домашна помощница за професионално пране на дивани. Това ще ти даде увереността, че мебелите ти не само изглеждат чисти през цялата година, но и също така ще бъдат дълбоко хигиенизирани.

Прането на дивани от експерт има редица допълнителни ползи, които освен, че ти спестяват време и усилия, също така ти осигуряват максимална ефективност и надеждни резултати, като едновременно с това се създава бариера около влакната, която устоява на оцветяване и замърсяване по-дълго време.

Така, че когато планираш почистването на дома или офиса си, можеш да избереш от няколко различни предлагани от нас пакета, в зависимост от твоите лични нужди, към които да добавиш и пране на дивани. Това ще ти помогне да освежите външния вид на меката мебел, ще ги защити от петна, както и от ежедневно наслагвани нездравословни алергени и бактерии.

Пране на дивани - доказани резултатиПране на дивани - доказани резултати

Пране на дивани - основни стъпки

Допълнителната ни услуга пране на дивани представлява обширен и задълбочен процес в цялостното почистване, който преръща твоя дом или офис в по-безопасно, здравословно и приятно място.

Ето и основните стъпки в прането на дивани:

 • Предварително почистване и подготовка на пране на дивани.
 • Избърсване на всички открити твърди повърхности, отстраняване на мъх, косми и козина.
 • Определяне вида тъкан и следване на съответните инструкции за пране на диван тъканта на дивана.
 • Почистване с препарат за отстраняване на петната в дълбочина.
 • Ароматизиране.
 • Бързо и цялостно изсъхване.

Пране на дивани - с грижа за здравето

Имаш деца? Собственик си на домашен любимец? Някой в дома ти страда от алергии или има астма? Искаш ли да избегнеш разпространението на вредни за здравето елементи и частици, подобрявайки качеството на въздуха? В такъв случай със сигурност се нуждаеш от пране на дивани.

Меката мебел от твоето обзавеждане и в частност дивана, може да бъде оприличен на филтър, който улавя и абсорбира всички замърсявания в помещението, в което се намира, сред които: прах, косми, алергени, микроби, бактерии и др. И като всеки друг филтър, този също трябва да бъде правилно почистен, за да си сигурен и спокоен в своето ежедневие.

Нашите методи за пране на дивани са тествани и доказани във времето като изключително ефективни. Ние премахваме средно 98.1% от всички вредни алергени от мебелите, които почистваме и 89% от бактериите, пренасяни във въздуха, подобрявайки качеството на въздуха в помещението. Специалният аромат, който остава трайно след прането на дивани, не просто скрива или прикрива миризмите, които са попили в твоите мебели, а ги премахва напълно, предавайки на тапицерията истинска свежест.

Пране на дивани - какво получаваш и какви са ползите?

 • Пране на дивани за дезинфекциране на тапицерията и премахване на вредните бактерии, които могат да разпространят болести.
 • Пране на дивани за намаляване количеството на често срещаните алергени.
 • Пране на дивани, при което неприятните миризми не се замаскират, те напълно се елиминират.
 • Пране на дивани за постигане на траен, приятен и свеж аромат.
 • Пране на дивани за образуване на защитен щит около меката мебел и възстановяване на прилаганата от производителя защита от петна, която се разрушава във времето.
 • Пране на дивани за по-бавно избледняване на цветовете.
 • Прането на дивани е процес, който може да се приложи върху широка гама материи.
 • Професионалното пране на дивани ти спестява много време и усилия, а насреща си получаваш идеални резултати на достъпна цена.

Пране на мебели от Clean Labs - довери се на професионалиста

Меката мебел внася уют и удобство във всяко помещение, но тяхното почистване може да се окаже пълен кошмар, което кара много хора да се обърнат към специалист за професионално пране на дивани.

Ние работим бързо, качествено и на достъпни цени, поддържайки чистотата и комфорта, свързани с твоя дом или офис. Редовното пране на дивани от Clean Labs ти гарантира красив външен вид и удължаване на живота на мебелите, правейки всяко помещение по-здравословно място, без да има мръсотия и микроби.

За пране на дивани и други услуги, свързани с професионално почистване, нашият екип е на твое разположение: 0884 026 061

Пране на дивани - важна част от цялостното почистване

Пране на дивани - безупречна чистота и нов живот за твоите мебели

Пране на дивани - тествани и доказани резултати

Пране на дивани - допълнителна услуга към еднократно или абонаментно почистване

Пране на дивани - основни стъпки

Пране на дивани - с грижа за здравето

Пране на дивани - какво получаваш и какви са ползите?

Пране на мебели от Clean Labs - довери се на професионалиста

Клиентите, които се обърнаха към нас за пране на дивани, използваха също следните услуги:

Пране на дивани 1
Пране на дивани - свържете се с нас!