Блог
10 ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО ТРЯБВА ДА НАЕМЕШ ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ СОФИЯ 06 фев

10 ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО ТРЯБВА ДА НАЕМЕШ ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ СОФИЯ

Офисът е мястото, където твоите служители работят, комуникират помежду си или провеждат срещи с твоите клиенти. Именно затова повече от задължително е той да бъде максимално подреден и чист. За да си сигурен, че състоянието му отговаря на имиджа на твоя бизнес, помисли за наемане на фирма за почистване София, която да се грижи за безупречния му вид по всяко време.

Правилно подбраната фирма за почистване София, може да възстанови красотата на любимите ти килими, мебели, кътчета за отдих и други. Това е така, защото почти всяка фирма за почистване София, има уменията, опита и необходимото оборудване, за да постигне невероятни резултати.

Както вече се досещаш от заглавието, в тази статия ще ти споделим най-важните 10 причини, поради които трябва да наемеш фирма за почистване София за твоето офис пространство.

1. Причина да наемеш фирма за почистване София - висококачествено почистване

За съжаление, не всяка фирма за почистване София предлага висококачествени услуги. Преди да наемеш дадена фирма за почистване София, ще трябва да отделиш време и да си подготвиш няколко основни и много ключови за избора ти въпроси, които да зададеш на всяка една фирма за почистване София, към които си се насочил в момента. Съставихме списък с няколко основни въпроси, на които трябва да обърнеш внимание при наемане на фирма за почистване София:

 • Какъв е процентът на текучество на служителите на вашата фирма за почистване София?
 • Какъв вид обучение получават служителите на вашата фирма за почистване София?
 • От колко време е създадена вашата фирма за почистване София, и имате ли дългогодишни клиенти?
 • Какви методи прилагате за мониторинг на служителите ви?
 • Имате ли застраховки във вашата фирма за почистване София?

Ако отговорите са задоволителни, това е показател, че съответната фирма за почистване София предлага висококачествени услуги и би била добър избор.

2. Причина да се спреш на фирма за почистване София - широка гама услуги

Всяка професионална фирма за почистване София, трябва да предлага широка гама услуги като:

 • Измиване на прибори и съдове за хранене;
 • Почистване на техника, огледала,прозорци и мебели;
 • Изхвърляне на отпадъци;
 • Почистване на тоалетни и мивки;
 • Измиване на пода с препарати;
 • Почистване на плочки, щори и други повърхност.
Фирма за почистване София безупречна чистотаФирма за почистване София безупречна чистота

3. Икономически ефективни

Сравнително евтино е да наемеш външна фирма за почистване София на твоя офис, тъй като времето, което би прекарал в почистване на пространството, може да бъде по-добре използвано за работа или за време със семейството ти. Като допълнение към спестеното време е опитът на служителите на избраната фирма за почистване София, който ти гарантира, че в сравнение с теб те ще бъдат по-детайлни и прецизни в почистването.

4. Причина, поради която да наемеш фирма за почистване София - професионален и безупречен вид на офиса

Забрави за момент наемането на фирма за почистване София и си представи следната ситуация: влизаш в офис, който изглежда спретнат, мирише свежо и очевидно е изключително чист. А сега, че влизаш в офис, който има прашни бюра, изцапани килими и препълнен кош с огромно количество боклук. Ето сега имаш представа защо е толкова важно да наемеш фирма за почистване София за твоя офис. Имиджът, който представяш пред своите клиенти, е важен фактор за успеха на твоята дейност, оставяйки впечатление за внимание към детайлите. Безупречен, чист вид и въздух, който мирише свежо, създават фин ефект върху първото мнение на клиентите за теб и фирмата ти, а това може да ти го осигури правилно избраната фирма за почистване София. Наемайки фирма за почистване София, можеш да бъдеш сигурен, че офисът ти ще има спретнат и образцов вид.

5. Причина да се довериш на фирма за почистване София - здрави служители

Чистотата на всеки офис е пряко свързана и със здравето на служителите. Наемайки добра фирма за почистване София ще осигуриш много по-здравословна среда за всички служители и по-малко отсъствия от работа поради болест. Следователно това може да доведе до повишена производителност. Колкото повече служители имаш, толкова повече микроби и бактерии има в офиса ти и съответно рискът от инфекция е по-голям. Наемайки фирма за почистване София не само намаляваш риска от инфекция, но и предпазваш здравето на всеки един служител.

6. Причина да се спреш на фирма за почистване София - по-добра производителност

Производителността и чистотата обикновено вървят ръка за ръка и това го знае всяка фирма за почистване София. Когато работната среда е чиста и здравословна, производителността има тенденцията да се увеличава, както и самата работоспособност на служителите. За здравословна работна среда се довери на фирма за почистване София и ще си гарантираш по-малко разсейвания и по-добрата фокусираност на хората в офиса. Въпреки че проучванията показват рисковете и последствията от замърсен въздух в офиса, много собственици на фирми може да не осъзнаят колко въздействащ и нездравословен е въздухът на закрито за здравето на служителите им и да не наемат фирма за почистване София. Следователно това се равнява на загубена производителност за почти всеки бизнес.

Фирма за почистване София широка гама услугиФирма за почистване София широка гама

7. Причина, поради която трябва да избереш фирма за почистване София - постоянна наличност на консумативи за чистота и хигиена

Не е необходимо да имаш фирма за почистване София, за да си наясно, че някои офис консумативи се използват специално за чистота и хигиена, като например кърпи за ръце за еднократна употреба, препарати за почистване, торби за боклук, сапун за ръце и тоалетна хартия. Тези консумативи обикновено се изчерпват на неравномерни интервали, което усложнява тяхното проследяване и поръчването им. Това е още една задача, която наетата фирма за почистване София ще върши вместо теб.

8. Причина да избереш фирма за почистване София - по-малко рискове

Когато наемаш фирма за почистване София, получаваш опитни и квалифицирани специалисти, с което предпазваш своите служители от злополуки. Помисли за това и избери още сега фирма за почистване София. Не забравяй, че твоята компания не е фирма за почистване София и че си наел служителите си въз основа на техния набор от умения спрямо твоя бизнес. Вероятно това твое решение не се основава на способността им безопасно да почистват микровълнова фурна или прозорците в офиса вместо професионална фирма за почистване София.

Фирма за почистване София безупречна чистота
Фирма за почистване София безупречна чистота

9.Причина, поради която да се довериш на фирма за почистване София - по-малко административни разходи

Ако се чудиш дали разходите за наемане на фирма за почистване София се вместват в бюджета ти, бихме искали да ти напомним, че повече административни разходи означават по-малко печалба. От финансова гледна точка има смисъл да потърсиш фирма за почистване София, защото разчитайки на служители или мениджъри за почистване на офиса по същество означава да им плащаш премии за това. Но ако наемеш фирма за почистване, това означава, че ще плащаш по-ниска пазарна ставка, за да поддържаш офиса си чист.

10. Причина да наемеш фирма за почистване София - щастливи служители

Да правиш служителите си щастливи трябва да бъде твой основен приоритет и истината е, че те вероятно ще бъдат много по-щастливи, когато наемеш фирма за почистване София. А когато служителите са щастливи на работното си място, те не мислят за смяна на работата си. Неоспорим факт е, че служителите остават лоялни към компанията, която се грижи за тяхното благосъстояние. Ползването на услугите на фирма за почистване София намалява текучеството на служители, което за столицата е важно предимство.

Готово! Вече знаеш най-важните 10 причини, поради които трябва да наемеш фирма за почистване София на офиса ти. Не забравяй, че не всяка фирма за почистване София предлага високо качество на услугите си. Така че, увери се, че първо си направил правилно своите проучвания за всяка една фирма за почистване София и след това наеми най-подходящата за теб и твоя офис.

За информация и въпроси: 0884 026 061

1. Причина да наемеш фирма за почистване София - висококачествено почистване

2. Причина да се спреш на фирма за почистване София - широка гама услуги

3. Причина да избереш фирма за почистване София- икономически ефективни

4. Причина, поради която да наемеш фирма за почистване София - професионален и безупречен вид на офиса

5. Причина да се довериш на фирма за почистване София - здрави служители

6. Причина да се спреш на фирма за почистване София - по-добра производителност

7. Причина, поради която трябва да избереш фирма за почистване София - постоянна наличност на консумативи за чистота и хигиена

8. Причина да избереш фирма за почистване София - по-малко рискове

9. Причина, поради която да се довериш на фирма за почистване София - по-малко административни разходи

10. Причина да наемеш фирма за почистване София - щастливи служители

Клиентите, които се спряха на нашата фирма за почистване София, използваха също следните услуги: