За нас

За нас

За нас домът е култура - културата да го създадеш, културата да го обзаведеш и културата да го поддържаш. Домът е лична философия, която не можеш да обясниш само с няколко думи. Трябва да влезеш в него и да усетиш аромата му - няма друг начин.

Надяваме се същото да е с Клийн Лабс. Както при дизайна ако нещо работи добре, то просто работи. Функционалността побеждава всичко през времето, то е нещо красиво, също и неоспоримо. Всяко от тези две неща, както и в комбинация по между им имат изключителна синергия, създават нещо вечно.

Започнахме Клийн Лабс основно, защото бяхме неудовлетворени от това, какво предлага пазара. Нещата бяха компрометирани на естетическо и на функционално ниво. Клийн Лабс е опит да се възстановят и съберат тези две неща в едно.

Когато създавахме Клийн Лабс, един от няколкото реални проблема, които разгледахме, беше липсата на време за поддръжка в домовете на хората.

Истинският резултат от подобна услуга те кара да се усмихваш, харесва ти както техническото изпълнение така и емоционалното удоволетворение. Когато се върнеш вкъщи, очакваш всичко да е на мястото си, сякаш си го подредил самият ти.

Чувството е уникално. Това е онзи неконвенционален подход към нуждите на клиента, несравним с нищо друго. Невъзможно е да се копира. Ние определено сме повлияни от най-добрите в света и тяхното ниво на перфекционизъм е отова, към което с стремим в Клийн Лабс.

Ние не правим нищо, което не можем да правим добре. Ако не можем да го направим добре, просто не го правим. Това е изключително безкомпромисен, вероятно крайно некомерсиален начин за правене на бизнес. Но пък те фокусира само над това, което има значение.