За нас

За нас домът е култура – културата да го създадеш, културата да го обзаведеш, културата да го поддържаш и културата да го споделиш. Домът е лична философия, която не можеш да обясниш с няколко думи. Трябва да пристъпиш в него и да вдъхнеш аромата му – няма друг начин.

За нас всеки дом има свой неподправен характер, който очаква разбиране, уважение и доверие. И ако при дизайна нещо работи добре, то просто работи. Функционалността побеждава във времето, когато е красива, полезна, благонадеждна и в същото време незабележима, а щом тези четири неща се свържат, те работят в синергия и носят неприкрито удовлетворение..

Точно това удовлетворение целяхме, когато създадохме clean labs. Като много от вас не разполагахме с излишно свободно време и се обърнахме към професионалисти, които да се погрижат за нашата крепост. Но разочарованието ни беше огромно, защото услугите бяха компрометирани и на естетическо, и на функционално ниво. Затова решихме да възстановим и обединим тези две неща, като в същото време не забравихме натовареното ежедневие, което рядко ни оставя време да поддържаме дома си по начин, който да ни носи истинска естетическа наслада, комфорт и здраве.

Ето защо разработихме услуга, която те кара неволно да се усмихнеш, защото не си загубил никакво време, а се прибираш в приветлив дом, в който всичко е на мястото си, и се отдаваш на нещата, които истински обичаш да правиш.

Ние не ти предлагаме нищо, което не можем да свършим добре. Ако не можем да отговорим на очакванията ти, просто ще ти откажем. Този безкомпромисен и некомерсиален начин за правене на бизнес няма да ни изстреля на върха, но ни фокусира върху това, което има значение за нас – ароматът на свежест, сигурност и топлина в твоя дом.