Професионално почистване

Домашна помощница

Домашна помощница

Наемането на надеждна домашна помощница е практично решение, което ще ти спести и време, и енергия, а в същото време ще ти осигури редица ползи, при това на достъпна цена. Домашна помощница е идеално решение както за работещите хора, така и за родителите, които искат да обърнат внимание на истински важните за тях неща.

Домашна помощница
Почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти

Прибирането вкъщи е прекрасно усещане, особено, когато е у дома е чисто и подредено, което създава уютна атмосфера и приятни емоции. Clean Labs предоставя доверени и качествени услуги за почистване на апартаменти в София както на собствениците, така и на наемателите на жилищно пространство.

Абонаментно почистване на домове

Абонаментно почистване на домове

Когато търсиш професионални услуги и абонаментно почистване на домове, искаш да си сигурен че ще намериш екип, който може да се съобрази с твоя график и предпочитания за поддържане на жилището. Clean Labs се гордее, че предоставя на хиляди семейства в цяла София качествени услуги, съгласувани със стандартните и специфични нужди на клиентите.

Абонаментно почистване на домове
Почистване след ремонт

Почистване след ремонт

Всеки, на когото му се е налагало да се справя с почистването след ремонт, знае колко трудоемка и времеотнемаща може да бъде тази дейност. Извършването ѝ е едновременно и задължително, и натоварващо.

Основно почистване

Основно почистване

За основно почистване на апартамент цените на „Clean Labs“ обаче са повече от достъпни, а качеството на работата – безупречно.

Основно почистване
Почистване на прозорци

Почистване на прозорци

Почистването на прозорците е важна част от цялостната поддръжка на дома и офиса, а професионалните услуги, свързани с почистването на прозорци могат както да подобрят външния вид на твоето жилище, така и да покачат престижа и представителността на бизнеса ти.

Почистване на офиси

Почистване на офиси

Осигуряването на чиста и приятна работна среда е ключов компонент за всяка съвременна ефективна организация, което определя и нуждата от редовното почистване на офиси. Чистотата и изрядната визия е от първостепенно значение както за персонала, така и за имиджовото представяне на фирмата пред клиентите.

Почистване на офиси
Почистване на домове

Почистване на домове

Кой не се чувства наистина комфортно и приятно, когато се прибере в чист и добре организиран дом? Ако някога си се чудил дали стреса, който изпитваш, когато жилището ти не е подредено и не изглежда в най-добрия си вид, е ангажимент, от който може да се освободиш, отговорът е твърдо “Да”.

Пране на дивани

Пране на дивани

До 80% от прахът и мръсотията, внесени в твоя дом, могат да се окажат върху повърхността на твоите тапицирани мебели, достигайки и в дълбочина, без дори да предполагаш. Нашите услуги за пране на дивани са ефективни и надеждни, осигурявайки ти перфектна чистота и изящен външен вид.

Пране на дивани
Почистване на баня

Почистване на баня

Банята е съществена част от всеки дом и нейната редовна поддръжка е изключително важна както от гледна точка на безопасност и хигиена, така и съобразно нейния естетически аспект. Когато става въпрос за лично пространство и време, почистването на банята играе ключова роля.

Професионално почистване от Clean Labs

Професионално почистване от Clean Labs - На три стъпки от щастието:

Ако се намираш в София просто ни напиши своя пощенски код и колко е голям домът ти. След това Clean Labs ще те свърже с високо оценен професионалист, който ще ти помогне да се спасиш от досадното почистване на твоя дом, според избрания от теб план.

Професионално почистване за чист и уютен домПрофесионално почистване
за чист и уютен дом
 • Въведи своя пощенски код

Услугата за професионално почистване е налична в град София

 • Персонализирай услугата

Избери най-подходящия план за професионално почистване за нуждите на твоя дом. Планирай и контролирай всяко почистване от избрания план.

 • Наслади се на свободното си време

Твоят експерт в почистването ще бъде там навреме, а ти трябва само да се насладиш на свободно време лично за теб и твоите сетива, след което се прибери в чистия си и уютен дом.

Всеки път, когато някой ти пожелава най-доброто за теб, той всъщност говори за професионалното почистване от Clean Labs

 • Надеждни

Резервирай услуга за професионално почистване чрез Clean Labs и твоят експерт в почистването ще бъде там навреме, а ти трябва само да се насладиш на свободно време лично за теб и твоите сетива, след което се прибери в чистия си и уютен дом. Ние ще ти помогнем да върнеш състоянието на твоите спалня, баня, кухня и дневна, което си спомняш от нанасянето си.

 • Удобни

Оставането до късно на работа често ти пречи да поддържаш апартамента си подреден? Ежедневието ти е твърде натоварено със семейни задачи като пазаруване и водене на децата на училище или на тренировки и нямаш време за почистване? Знаем, че животът може да бъде изключително забързан и непредсказуем. Когато умората е в повече, последното, което всеки иска да направи, е да почисти дома си. Каквато и да е причината да търсиш помощ за професионално почистване на дома си, Clean Labs е тук, за да ти помогне.

 • Гъвкави

С Clean Labs е лесно да планираш и разсрочваш персонално своите почиствания. Просто отваряш платформата и избираш дата и час, които са най-удобни за теб. Много вероятно е домът ти да се нуждае от допълнително професионално почистване с някакво специално внимание. Няма проблем! Можеш да добавиш някоя от нашите екстра услуги към вашата резервация, като професионално почистване на прозорците, гладене, почистване на фурната и други.

Ескперти в професионалното почистванеЕскперти в професионалното почистване

Защо да изберете професионално почистване от Clean Labs?

Clean Labs е сред водещите платформи за хора, които търсят професионално почистване за своя дом, по предварително зададени параметри. С безпроблемен и надежден цялостен процес на резервация за по-малко от 60 секунди, сигурно плащане и с гаранцията за професионална застраховка, Clean Labs е най-лесният и удобен начин за резервиране на професионално почистване.

 • Услугата

Не крие изненади – всяко професионално почистване следва една и съща строга процедура. Залагаме на предвидимост, за да осигурим спокойствие и удовлетвореност на нашите клиенти.

 • Платформата

Бърза и надеждна - създаваш си профил, персонализираш услугата, избираш удобни дата и час за почистване и плащаш онлайн, без да губиш време и пари за предварителен оглед.

 • Стойността

Стойността, която ти предлагаме при всяко почистване е резултат от гаранция за твоите вещи с професионалната ни застраховка при счупване или повреда, детайлния ни процес на подбор на служители и направени и платени директно на платформата онлайн плащания, подсигурени със SSL сертификат.

 • Ние

Държим на откритите и приятелски отношения с нашите клиенти и служители. Действията ни отговарят на думите и спазваме обещанията си, дори когато никой не ни гледа. А за твоето щастие ти предоставяме възможността твоят любим професионалист в почистването да се връща отново и отново, за да почисти дома ти по начина, по който ти харесва.

Как организираме всяко професионално почистване?

Какви услуги са включени в твоето професионално почистване? Лесно, удобно и надеждно определяне на приоритетите в твоя дом. Всяко почистване е с една и съща последователност от следните дейности:

Професионално почистване с доказани резултатиПрофесионално почистване с доказани резултати
 • Екстра услуги

За по-детайлно и професионално почистване, при необходимост може да добавиш една или повече от екстра услугите ни за почистване.

 • Прозорци

Професионално почистване на прозорците в твоя дом от вътрешната им страна

 • Гладене

Прилежно гладене на всякакви твои дрехи

 • Фурна

Старателно и професионално почистване на досадните петна от фурната ти

Питаш се защо да избереш точно професионално почистване от Clean Labs? Ние ще ти дадем няколко причини!

 • Бърза онлайн резервация

Запази онлайн своето професионално почистване още за утре. Професионалистите могат да почистят дома ти по всяко време в часовете между 08:30 ч. и 22:00 ч. от Понеделник до Петък.

 • Приятелски настроени и доказани специалисти

Всички домашни помощници в платформата Clean Labs се проверяват и оценяват от клиенти като теб, за да се гарантира качествено почистване.

 • Почистване по твой вкус

Професионалистите изпълняват своята работа от предварително подготвен списък за твоето почистване, който можеш да изработиш по свой вкус. Можеш да избираш една и съща домашна помощница всеки път.

 • Гъвкаво планиране

Задай график, който отговаря на ежедневните ти задачи. Променяй честотата на почистването според твоите нужди. Възползвай се от регулярно почистване на дома ти. Плати лесно и сигурно онлайн.

 • Постави основата

Почистването на твоя дом е вече напълно достъпен лукс и то само на няколко клика разстояние. Представи си свят без Clean Labs. Изкара 12 часов работен ден в офиса, колата ти е отново на ремонт, а автобусът ти закъснява с 30 минути и до момента, в който най-накрая влезеш в апартамента си, виждаш как съдове препълват мивката, мръсни дрехи са разпръснати навсякъде, легло е неоправено, душът започва да плесенясва, а пода е покрит с кал. Възможността за професионално почистване вероятно сега ти звучи доста примамливо, нали? Последното нещо, което искаш да направиш в такъв момент, е да сложиш гумените си ръкавици и да започнеш да търкаш пода и да миеш чинии. С Clean Labs това не е нужно.
Неописуемо е усещането да се прибереш от работа и да влезеш в подреден и чист дом, ухаещ на свежо. Вместо да почистиш тоалетната, да подредиш рафтовете и да избършеш праха, можеш да се отпуснеш на дивана, да си налееш чаша вино и да си пуснеш новото телевизионно шоу, за което всички говорят. Може би чак сега разбираш, че едно професионално почистване е сред най-добрите подаръци, които можеш да си подариш. Планирай професионално почистване на дома си с Clean Labs още сега.

Удобни услуги за професионално почистване от Clean Labs

Ние знаем, че цената е от значение. Никой не харесва ситуациите, когато мисли, че ще плати една цена за професионално почистване на дома си, а изведнъж го информират, че цената всъщност ще бъде много по-висока. С Clean Labs те уведомяваме предварително какво ще платиш. И с допълнителната отстъпка за лоялни клиенти за услугите ни на професионално почистване, ние сме сигурни, че ще бъдеш доволен.
Сигурни сме, че и на теб ти се е случвало да нямаш пари в брой, а да трябва да платиш дадена услуга или стока. Clean Labs ти предоставя възможност да платиш за своето почистване с кредитна карта.

Осигуряване на професионално почистване на дома ти

Знаем, че когато насрочиш услуга за професионално почистване през Clean Labs, ти позволяваш на напълно непознат човек да влезе в твоя дом. Когато резервираш почистване на дома си през платформата, ние ти гарантираме, че всеки един професионалист е бил проверен преди да пристигне на твоята врата. Може да дадеш на твоята домашна помощница за професионално почистване допълнителни инструкции, когато попълваш своите предпочитания за почистване онлайн. Ако имаш конкретни алергии към определени препарати, например, или специален начин на почистване, който предпочиташ, лесно може да уведомиш своя експерт по почистване на време. Можеш дори да дадеш приоритет на различните задачи за професионално почистване на дома, с които твоят Clean Labs професионалист ще се справи в реда, който предпочиташе, така че най-големите ти притеснения ще получат допълнително отношение и внимание, по време на професионалното почистване на твоя дом.

Професионално почистване от Clean Labs - На три стъпки от щастието:

Всеки път, когато някой ти пожелава най-доброто за теб, той всъщност говори за професионалното почистване от Clean Labs

Защо да изберете професионално почистване от Clean Labs?

Как организираме всяко професионално почистване?

Питаш се защо да избереш точно професионално почистване от Clean Labs? Ние ще ти дадем няколко причини!

Удобни услуги за професионално почистване от Clean Labs

Осигуряване на професионално почистване на дома ти от Clean Labs

Прочети повече
Затвори