Блог
ЗАЩО ДА НАЕМЕШ ФИРМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ ПРИ ИЗНАСЯНЕ 31 авг

ЗАЩО ДА НАЕМЕШ ФИРМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ ПРИ ИЗНАСЯНЕ

Да наемеш фирма за професионално почистване при изнасяне от жилище или офис може би не е първата идея, която ще ти хрумне. Но ако прочетеше следващите редове, ще разбереш колко много време и главоболия ще ти спести подобно професионално почистване, а и колко допълнителни ползи може да ти донесе то.

Приготвили сме ти списък с 5 съществени ползи от поръчването на професионално почистване при изнасяне.

1. За да си вземеш лесно депозита

Ако си ползвал помещението под наем и си платил депозит за него, значи трябва да го предадеш обратно във възможно най-добро състояние. Да използваш професионално почистване е гаранция, че ще си върнеш депозита, без никакви разпри с хазяина.

2. За да продадеш по-лесно жилището

Ако се изнасяш от собствено жилище, което смяташ да продадеш, качественото професионално почистване ще ти позволи да го показваш в най-добрата му светлина. Добре почистеното жилище със сигурност ще остави по-добро впечатление в потенциалните купувачи и ще бъде продадено много по-лесно. Дори да мислиш, че това е просто незначителен факт, говори със своя брокер – всички специалисти по имоти знаят, че дори да е старо, почистеното жилище се продава много по-лесно. И обратно, модерното, но неподдържано място отвращава клиентите и те трудно се решават да го купят.

2. За да продадеш по-лесно жилището
2. За да продадеш по-лесно жилището

3. За да дадеш помещението по-лесно под наем

Същото важи и ако се изнасяш от собствено жилище или офис и смяташ да го отдаваш под наем. Фирмата за професионално почистване ще лъсне всяко едно ъгълче и ще остави у бъдещите ти наематели впечатлението за хубаво и добре поддържано място. Това ще ги убеди по-лесно да го наемат.

4. Професионално почистване за по-малко стрес при изнасянето

И сам знаеш колко време, нерви и стрес коства събирането на целия ти багаж, осигуряването на транспорт, подреждането на новото място. Дори преди да е блестяло от чистота, след цялото вадене на вещи и опаковане в кашони жилището или офисът няма да изглеждат никак бляскаво. Когато поръчаш професионално почистване, веднага оставаш с един голям ангажимент по-малко. И това със сигурност ще облекчи работата ти.

5. Професионално почистване, за да се концентрираш върху важните неща

Освен всичко останало, изнасянето от едно място и нанасянето на ново се случва между ежедневните задължения в работата и семейството. Да поръчаш професионално почистване определено ще ти спести време и ще ти помогне много по-бързо да напуснеш едното място и да се нанесеш на следващото. Така ще имаш повече време за важните неща.

Освен всичко останало, разбира се, може да наемеш професионално почистване и за новото място, за да си сигурен, че то е с перфектна хигиена, преди да заживееш в него.

Изберете Clean Labs за Вашето професионално почистване.

1. За да си вземеш лесно депозита

2. За да продадеш по-лесно жилището

3. За да дадеш помещението по-лесно под наем

4. Професионално почистване за по-малко стрес при изнасянето

5. Професионално почистване, за да се концентрираш върху важните неща