Блог
РЕЗЕРВИРАЙ ПОЧИСТВАНЕ ЗА 4 МИНУТИ, ЩЕ ЧИСТИМ ВМЕСТО ТЕБ 4 ЧАСА! 11 мар

РЕЗЕРВИРАЙ ПОЧИСТВАНЕ ЗА 4 МИНУТИ, ЩЕ ЧИСТИМ ВМЕСТО ТЕБ 4 ЧАСА!

Да резервираш ден и час за професионално почистване на дома или офиса става за няколко минути, а ти освобождава часове, в които да се забавляваш, почиваш или работиш това, което наистина харесваш.

Ето как можеш да го направиш.

Стъпка 1: Въведи пощенски код

Отвори началната страница www.cleanlabs.bg и въведи пощенския код в полето, което ще видиш най-отгоре. Натисни бутона „Продължи”. Имай предвид, че към момента услугата се предлага само за град София.

Стъпка 2: Опиши какви услуги желаеш

Сега е моментът да заявиш какво и как искаш да бъде почистено. Вече знаеш, че услугите на Clean Labs са стандартизирани, за да си сигурен, че всеки път ще получаваш едно и също качество на почистването. Ако имаш нужда да знаеш какво точно включва стандартния ни пакет, прочети тук:

Ето как да продължиш.

 1. Първо маркирай какво трябва да почистим – апартамент или офис.
 2. Избери от падащите менюта броя на помещенията за чистене – кухня, баня, дневна, спалня, работни помещения. Ако не желаеш да влизаме в някое помещение, отбележи го като „0” (например 0 Баня, 0 Кухня и т.н.)
 3. После ни уведоми дали имаш нужда от екстра услуга извън стандартните – почистване на хладилник отвътре, гладене или почистване на фурна отвътре.
 4. Отбележи приблизително колко квадратни метра е  площта, която трябва да почистим. Имай предвид, че това не е големината на жилището или офиса като цяло, а само на стаите, които ще обслужим.
 5. Моля, уведоми ни дали имаш домашни любимци, като отбележиш на съответното място.
 6. Накрая ще те помолим да опишеш как можем да влезем и да напуснем имота – дали някой ще ни чака, дали ще трябва да вземем/оставим ключ и т.н.

През цялото време, докато отбелязваш предпочитанията си, в полето вдясно ще виждаш точно какво включва поръчката ти и точно колко ще струва услугата. Това е крайната сума, без скрити такси и условия.

Когато си готов с всички полета, натисни бутон „Продължи”.

Стъпка 3: Регистрирай се

Регистрацията е необходима, за да имаме обратна връзка с теб, а и ти самият да можеш да следиш и променяш своите поръчки при нужда. Регистрацията е стандартна и ще ти отнеме само минутка.

 1. В съответните полета въведи своето име и фамилия на кирилица, както и електронната си поща.
 2. Когато дойде време за паролата, внимавай: НЕ искаме да въвеждаш паролата на имейла си. Измисли нова парола, която ще използваш за влизане в твоя профил в Clean Labs. Препоръчваме ти да е такава, която да използваш само тук и никъде другаде. Тя задължително трябва да включва: поне 8 символа, една малка буква, една главна буква, една цифра, един специален знак. Целта на тези изисквания е да ти осигурим максимална сигурност при използване на платформата. В полето отдолу повтори още веднъж паролата за потвърждение. Не се тревожи, че ще забравиш паролата – винаги можеш да използваш функцията „забравена парола” и ние ще изпратим на електронната ти поща нова, която да използваш.
 3. Накрая въведи коректно мобилния си телефон, както и адреса, на който трябва да дойдем. Това е важно, за да можем да си свършим работата бързо и качествено.

Молим да прочетеш внимателно Общите условия за използване на сайта, както и Политиката за защита на личните данни, след което да отметнеш дали си съгласен с тях.

Накрая натисни бутон „Продължи”.

Стъпка 4: Избери абонаментен план

На този етап от заявката е време да избереш последните детайли.

 1. Първо трябва да отбележиш колко пъти искаш да извършим почистването, което поръча. Имаш четири варианта: да дойдем еднократно, да повтаряме почистването всяка седмица, веднъж на две седмици или веднъж на 4 седмици. Почасовата ставка за различните услуги е различна и ще видиш как сумата в полето с поръчката ти ще се промени.
 2. Остава да заявиш датата, на която желаеш посещение от служител на Clean Labs. След като отбележиш деня, ще имаш възможност да избереш конкретен час, както и име на служител, който е свободен да те посети по това време.

След като приключиш, ние ще имаме подробно описание на твоите желания, а ти ще имаш подробно описание на поръчката си, както и точна калкулация на крайната сума за услугата. Вече приключваме, натисни бутон „Продължи” за последен път.

Стъпка 5: Плащане

В последното каре остава да направиш поръчката официална, като заплатиш сумата. Но най-напред направи друго: огледай добре полето „Вашата поръчка”, както и падащите менюта с детайлите, личните данни и типа посещение. Убеди се, че всички данни са точно както трябва.

Накрая въведи номера на кредитна/дебитна карта, за да довършиш плащането. Важно е да знаеш, че всички трансакции, направени на сайта, се извършват със 128-битова SSL криптирана връзка при най-високи стандарти за сигурност. Clean Labs не вижда и не съхранява данните за твоята кредитна карта.

И ето, че вече имаш една грижа по-малко – едно задължение, която ние ще поемем и ще извършим професионално и коректно.

За теб остава най-приятната част: да измислиш как да се забавляваш във времето, в което ние ще почистваме вместо теб!

За контакт с нас и информация относно почистване на домове и резервиране на дати, моля обадете се на: +359 884 026 061

Изберете Clean Labs за Вашето професионално почистване.

Стъпка 1: Въведи пощенски код

Стъпка 2: Опиши какви услуги желаеш

Стъпка 3: Регистрирай се

Стъпка 4: Избери абонаментен план

Стъпка 5: Плащане