Блог
ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ - 5 НЕЩА, КОИТО ПРАВИМ ГРЕШНО 18 яну

ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ - 5 НЕЩА, КОИТО ПРАВИМ ГРЕШНО

При настъпване на пролетта, трябва да сме добре подготвени и пълни с идеи как да почистим дома си. Но наистина, знаем ли колко време ще ни е необходимо? Какво в дома ни остава замърсено? Колко често трябва да почистваме пералнята?

1. Ограничаване на пролетното почистване в рамките на уикенда - ГРЕШНО

Слънцето осветява ежедневието ни така, че не искаме да губим повече от два дни за пролетното почистване. За съжаление, по този начин няма да постигнем истинската цел, а именно да почистим неща в дома, пренебрегвани през последните 12 месеца. Старанието и търпението са от особена важност. Планирайте стая за стая, а не ден за ден. Започнете с кухнята, след това банята и т.н. Така определено няма да пропуснете скрити места

2. Колкото повече пяна, толкова по-добър е резултатът - ГРЕШНО

Пролетното почистване внимателно с пянатаПролетното почистване с малко пяната и вода от Clean Labs

Почистващи препарати - кой не мисли, че колкото повечето пяна има, толкова по-добре работи препаратът. Тове е грешка! Прекалено многото пяна потиска движението на влакната. Следователно, независимо дали измивате или забърсвате, това няма да спомогне мръсотията да бъде премахната ефективно. Затова винаги следете за препоръчаната доза. Така ще запазим и природата.

3. Гъбичката, най-мръсното средство за почистване - ГРЕШНО

Пролетно почистване - използвайте нова габичка Пролетно почистване с нова гъбичка от Clean Labs

Топла, влажна и в допир с мръсотията. Същото важи и за мопа ни. Ние забърсваме над един милиард бактерии на площ от един квадратен метър, отивайки от стая в стая, но рядко чистим самата гъба или моп. След всяка употреба измивайте гъбата и мопа на висока температура от 60 градуса. Препоръчително е да ги подменяте на всеки 2 месеца.

4. Гумените ръкавици ни предпазват от микробите - ГРЕШНО

Пролетно почистване ръкавиците предпазватПролетно почистване с ръкавици и резултати от Clean Labs

Мийте чиниите и чистете тоалетната винаги с ръкавици. Ако ръцете ви се потят или влезе вода в ръкавиците се развива влажна среда, в която микробите се размножават бързо. За тази цел преди да използвате ръкавиците ги поръсете от вътрешната страна с малко брашно - то абсорбира влагата. След почистването ги измийте и обърнете, след което ги оставете да изсъхнат на въздух.

Други наши потребители се интересуват от фирма за почистване.

1. Ограничаване на пролетното почистване в рамките на уикенда - ГРЕШНО

2. Колкото повече пяна, толкова по-добър е резултатът - ГРЕШНО

3. Гъбичката, най-мръсното средство за почистване - ГРЕШНО

4. Гумените ръкавици ни предпазват от микробите - ГРЕШНО