Блог
ПРАВИЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ 31 яну

ПРАВИЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Искаш ли никога повече да не се налага да мислиш за чистотата на офиса? Искаш ли да не губиш времето на служителите си в неподходящи дейности? Да организираш и получиш качествено професионално почистване на офиси не е никак трудно, става само с няколко клика за месечен абонамент към Clean Labs. А останалото ще свършим ние – отговорно, качествено и професионално.

Но за да имаме лесни и коректни взаимоотношения, ние в Clean Labs сме разработили няколко правила за професионално почистване на офиси. Ето какво е добре да знаеш за тях.

Защо да има правила за професионално почистване?

Правилата за професионално почистване се отнасят преди всичко до начина на организиране на нашата работа в твоя офис. Конкретни изисквания от твоя страна, ясни ангажименти от наша страна – опитът ни показва, че такова сътрудничество е приятно и функциониращо за всички. Тези правила ни позволяват да организираме почистването така, че да не пречим на работата ти, както и да реагираме адекватно и бързо на нуждите ти, дори когато те се променят.

Правило 1: ясни услуги за професионално почистване на офиси

Първото ни правило е свързано с ясното и конкретно изброяване на ангажиментите, които искаш да поемем – почистване на подове и различни повърхности с прахосмукачка или препарати, обезпрашаване, почистване на мебели и прозорци, почистване на кухни, общи и санитарни помещения, дезинфекция на консумативи и съоръжения, изхвърляне на боклук и др.

За да те облекчим максимално, сме подготвили няколко базови пакета за професионално почистване на офиси: вътрешно, общо и рутинно почистване. Когато избереш някой от тях, ти знаеш какво да очакваш от нас, а ние – какво точно да свършим. Ако имаш нужда от допълнителни дейности, може да ги добавиш към пакета за професионално почистване на офиси и те ще влязат в задълженията ни.

Правила за професионално почистване на офиси
Правила за професионално почистване на офиси

Правило 2: уточнено време за професионално почистване на офиси

Добре е да конкретизираш времето, по което да извършваме почистването. Избери си конкретни часове за професионално почистване:

  • сутрин до 9:00 ч. (преди работното ти време)
  • вечер след 18:00 ч. (след работното ти време)
  • събота и неделя (извън работното ти време)

Избери също така конкретни дни, в които да посещаваме офиса – един или няколко конкретни дни седмично, или всеки ден.

Правило 3: гъвкавост

Разбира се, може да променяш абонаментите си пакети и допълнителните услуги за професионално почистване на офиси при нужда. Нужно е просто да го заявиш предварително, за да реагираме своевременно и да получиш същото качествено професионално почистване на офиси, което винаги сме ти осигурявали в Clean Labs.

Правило 4: перфектно професионално почистване

Последното ни правило е: винаги получаваш перфектно професионално почистване от обучени, опитни и отговорни служители. Без компромиси и на страхотна цена.

При нужда обърнете се към Clean Labs за професионална фирма за почистване.

Защо да има правила за професионално почистване

Правило 1: ясни услуги за професионално почистване на офиси

Правило 2: уточнено време за професионално почистване на офиси

Правило 3: гъвкавост

Правило 4: перфектно професионално почистване