Блог
ПОЧИСТВАНЕ С RAINBOW – ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ МАШИНИ И ИНСТРУМЕНТИ 14 ное

ПОЧИСТВАНЕ С RAINBOW – ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ МАШИНИ И ИНСТРУМЕНТИ

Със сигурност си чувал за система за почистване RAINBOW и ако не си виждал на живо резултатите, които постига, вероятно се чудиш какво ѝ е толкова специално. Затова в следващите редове ще ти разкажем за най-важните разлики между мултифункционалната система за почистване RAINBOW и останалите машини и инструменти.

Силата на водата

Системата за почистване RAINBOW използва преди всичко силата на водата – тя успява да улови и задържи в себе си цялата мръсотия от повърхностите и миризмите от въздуха, за да остави след себе си перфектна чистота. Без вредни вещества.

Съвършеният двоен филтър

RAINBOW работи с двойно филтриране. От една страна, всичко всмукано преминава през вода, която задържа в себе си по-голямата част от мръсотията. От друга, HEPA филтърът улавя и неутрализира всички останали микроскопични частици. Така на практика се премахват почти 100% от замърсителите у дома.

Супер мощният двигател

Изключително мощен двигател Hurricane® – с това може да се похвали системата RAINBOW. Той е с променлива мощност, засмуква и най-трудните за почистване частици и има изключително дълъг живот.

Въртящата се четка

Системата работи също така с изключително ефективна въртяща се четка Power Nozzle, която се справя с лекота с трохите, космите от домашни любимци и други досадни и трудни за почистване замърсители.

RAINBOW може да пречисти въздуха
RAINBOW може да пречисти въздуха

RAINBOW може да пречисти въздуха

RAINBOW предлага ефективна и специфична система за пречистване само на въздуха у дома, която е изключително удобна за хора, страдащи от прахови алергии. За да премахнеш домашния прах и миризмите, достатъчно е да сложиш уреда в средата на помещението, да добавиш към водата ароматизатор и да включиш на ниска скорост. И получаваш свеж, чист и ухаен за дишане въздух.

Допълнителните екстри на RAINBOW

Системата RAINBOW осигурява още много функционалности, които помагат да се поддържа перфектна хигиена във всяко кътче на дома.

Можеш да разчиташ на няколко удобни приставки за почистване на мебели, които впрочем вършат прекрасна работа и за завеси и връхни дрехи.

В RAINBOW има и специална приставка, наречена Coil Cleaner, която е супер тънка и позволява да стигнеш до най-тесните пролуки – например под пералнята, между седалките в колата или в решетката на хладилника.

Специалната чанта Aerofresh е създадена за почистване на възглавници – слагаш възглавницата вътре, затваряш я и изсмукваш всяка частица прах, която се е събрала в нея, а после я разбухваш обратно с чист въздух.

Допълнителната приставка RainJet ще ти позволи мокро почистване на подовете, инструментът за пръскане е перфектен за миене на прозорци или почистване на стайни растения, а отворът за изпускане на въздух ти позволява да използваш RAINBOW и като помпа за надуване или издухване на мръсотия.

Силата на водата

Съвършеният двоен филтър

Супер мощният двигател

Въртящата се четка

RAINBOW може да пречисти въздуха

Допълнителните екстри на RAINBOW