Блог
КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ АБОНАМЕНТНОТО ПОЧИСТВАНЕ 25 юли

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ АБОНАМЕНТНОТО ПОЧИСТВАНЕ

Ако се чудиш дали и как да организираш почистването на дома или офиса си, ние ти препоръчваме да използваш услуга по абонаментно почистване. Ето защо.

Една грижа по-малко у дома

Всеки дом има нужда от постоянна поддръжка и това натоварва много ежедневието на заетия съвременен човек. Да поръчаш абонаментно почистване означава не просто да не чистиш, но и изобщо да не мислиш за чистотата у дома. Така ще имаш повече време за работата, забавленията или семейството и една важна, ежедневна грижа по-малко наум. От опит знаем, че разликата е наистина осезаема.

По-ефективни служители

Ако поръчаш абонаментно почистване за офиса, ще освободиш служителите си от задължението да се грижат за хигиената и реда на работното си място. Така ще имат повече време да вършат специализираната работа, за която всъщност са наети, и няма да се разсейват от непривични за работната им характеристика дейности. А по-ефективни служители означава и по-ефективен бизнес, разбира се.

Поддръжка на ваканционен дом без грижи

Ако имаш ваканционно жилище, знаеш колко е трудно да се грижиш за поддържката му от разстояние. Услугите по абонаментно почистване могат да те отърват завинаги от това досадно задължение и да ти оставят само удоволствието да влизаш винаги в добре поддържано жилище.

По-ниска цена

Когато поръчваш абонаментно почистване, можеш да получиш доста по-ниска себестойност на едно посещение.

Винаги един и същи служител

Когато поръчаш абонаментно почистване, можеш също така да заявиш посещение от един и същи служител, когото харесваш. Всеки един от нашите служители е висококвалифициран и върши работата си по един и същи начин, но голяма част от клиентите ни се чувстват по-сигурни, когато в дома или офиса им влиза само един, вече познат човек.

Винаги един и същи служител
Винаги един и същи служител

Гарантирано резервирано време за абонаментно почистване

Ако поискаш да резервираш еднократно почистване, възможно е денят и часът, които са удобни за теб, вече да са заети. Когато си клиент с абонаментно почистване, ще имаш едно и също резервирано време всеки път и можеш да разчиташ на редовна и гарантирана услуга. Разбира се, при нужда часът за абонаментно почистване може да се промени.

Абонаментно почистване според твоите нужди

И не на последно място, да поръчаш абонаментно почистване в Clean Labs означава да имаш достатъчна гъвкавост. Ще получиш по-ниска цена, но ще можеш също така да пренасрочваш резервирани часове за почистване, когато моментът не е удобен или пък искаш извънредно почистване, понеже очакваш гости. Можеш също така да отменяш посещения, ако нямаш нужда от тях в момента.

Една грижа по-малко у дома

По-ефективни служители

Поддръжка на ваканционен дом без грижи

По-ниска цена

Винаги един и същи служител

Гарантирано резервирано време за абонаментно почистване

Абонаментно почистване според твоите нужди