Блог
ЕРАТА НА БУКИНГА ИЛИ 9 ПРИЧИНИ ДА ПОРЪЧАШ ПОЧИСТВАНЕ В CLEANLABS.BG 09 апр

ЕРАТА НА БУКИНГА ИЛИ 9 ПРИЧИНИ ДА ПОРЪЧАШ ПОЧИСТВАНЕ В CLEANLABS.BG

Въпреки че услугите за почистване са стари колкото цивилизацията, ние в Clean Labs се стараем да правим всичко професионално, качествено и лесно по най-съвременни методи. Затова за нашата платформа сме разработили автоматичен онлайн конфигуратор, който ти позволява да резервираш почистване самостоятелно и бързо, открито и регламентирано. Ето кои са десетте най-важни предимства на онлайн заявката за почистване, от които можеш да се възползваш днес, в ерата на букинга.

1. Платформата Clean Labs осигурява услуга за почистване от изцяло нов тип

В нашия автоматичен конфигуратор можеш да заявиш конкретни услуги за почистване, да резервираш ден и час и да платиш по всяко време на денонощието от компютъра или телефона си. Заявката се прави изключително лесно и отнема само няколко минути, а ти през цялото време знаеш точно какво ще получиш и точно колко ще ти струва, до последната стотинка. Можеш да избираш от готови пакети, да добавяш допълнителни услуги или да поръчваш самостоятелни, да променяш заявката за дата и час. В това време калкулаторът преизчислява поръчката ти в реално време, за да няма никакви изненади.

Да, точно толкова бързо и лесно е, като обикновен букинг.

2. В Clean Labs пестиш време от предварителни огледи

Ние не правим предварителни огледи на мястото, просто идваме и правим това, което си заявил. Така ти спестяваме няколкодневни предварителни уговорки и чакане, преди в крайна сметка някой да дойде да изчисти необходимото.

Можеш да използваш конфигуратора на платформата и да направиш поръчка веднага, щом решиш. Всичко става бързо и лесно компютъра или телефона ти – избираш вид почистване, избираш дата и час, въвеждаш адреса и наш служител идва да свърши работата, без повече бавене.

3. С Clean Labs пестиш време от чакане на оферти

Предварителните огледи, които очакваш с дни, често се съчетават с ново чакане на оферта или с изненадващи добавки към сумата накрая. Ние не изчисляваме предварителни оферти, погрижили сме се да няма никакво бавене. Още докато правиш заявката си с конфигуратора, виждаш на секундата колко точно ще струват поръчаните услуги, без никакви изненади и скрити такси.

4. Съобразяваме се с личните ти нужди и предпочитания

Конфигураторът ти дава възможност да избираш точно това, от което имаш нужда. Можеш да създаваш персонална комбинация от конкретни дейности – само такива, каквито ти трябват. Можеш също така да заявиш готов пакет от стандартни услуги и да направиш абонамент, за да не мислиш никога повече за почистването на дома или офиса си. Можеш да избереш повторяемост, каквато ти прецениш – веднъж или два пъти седмично, веднъж или два пъти месечно и т.н.

И не на последно място, можеш да поръчаш само една еднократна спешна услуга в случай на нужда – например гладене преди почивката или почистване на кухнята след кулинарни експерименти или гости. За тези услуги получаваш специални цени, които отново виждаш на мига.

5. Абонаменти без големи суми

Платформата осигурява възможност за абонаментно почистване и плащане, при което отпада нуждата да се плащат големи суми наведнъж в края на месеца. Ако искаш да знаеш повече за тази страхотна опция, свържи се с нашите консултанти, когато имаш свободна минута.

6. Сигурни плащания

Ние държим да осигуряваме професионални и коректни услуги във всеки един аспект. Затова специално сме се погрижили сигурността на плащанията през платформата да е на изключително високо ниво.

Всички трансакции, направени на сайта, се извършват със 128-битова SSL криптирана връзка, според най-новите технологии и изисквания. Освен това Clean Labs не вижда и не съхранява данните за твоята кредитна карта.

7. Легални плащания

Плащането към Clean Labs е не само сигурно, но и напълно легално. Ние не храним сив сектор и не крием пари под масата. Работим прозрачно и ясно, по всички изисквания на законите, което позволява и ти да работиш по същия начин с нас.

Освен всичко останало, тези прозрачни и легални взаимоотношения между нас защитават напълно правата ти на потребител.

8. Гъвкави и удобни договори

Договорите с Clean Labs са изключително гъвкави и удобни. Ние не искаме „клиенти затворници”, не измисляме неустойки, по-големи от стойността на договора, с които да те принуждаваме да работиш с нас. Ти, както и всеки друг от нашите клиенти, можеш да прекратиш договора си по всяко време при много удобни условия.

9. Конфигураторът на платформата става все по-добър

И накрая, но не на последно място, ние постоянно усъвършенстваме автоматичния конфигуратор, като следим последните тенденции в технологиите и най-големите световни брандове. Защото държим да сме сигурни, че ти осигуряваме перфектно обслужване от първия до последния момент.

Изберете Clean Labs за Вашето професионално почистване.

1. Платформата Clean Labs осигурява услуга за почистване от изцяло нов тип

2. В Clean Labs пестиш време от предварителни огледи

3. С Clean Labs пестиш време от чакане на оферти

4. Съобразяваме се с личните ти нужди и предпочитания

5. Платформата позволява постоянен контрол онлайн

6. Абонаменти без големи суми

7. Сигурни плащания

8. Легални плащания

9. Гъвкави и удобни договори

10. Конфигураторът на платформата става все по-добър