Услуги

Наемане на домашна помощница - какви са ползите и предимствата?

Домашна помощница - необходимост, а не лукс

 

Не всеки разполага с необходимото свободно време, което редовно да отделя за поддържането на съвършения външен вид на своя дом или офис, а и честно казано това може да се окаже трудна задача, дори и за най-големия перфекционист. Именно тук идва ключовата роля, която домашната помощница има в лайфстайла на съвременния човек.

Домашната помощница може да направи живота Ви много по-лесен и комфортен, осигурявайки Ви повече независимост и възможност за по-оптимална организация на Вашето ежедневие. Домашна помощница е идеално решение както за работещите хора, така и за родителите, които искат да обърнат внимание на истински важните за тях неща.

Домашната помощница е огромен плюс и за стопаните на домашни любимци, които знаят, че грижата за поддържането на чист дом, в който постоянно пребивават четириноги, изисква значителни усилия.

Наемането на надеждна домашна помощница е практично решение, което ще Ви спести и време, и енергия, а в същото време ще Ви осигури редица ползи, при това на достъпна цена.

Домашна помощница - ползи и предимства

Домашната помощница от Clean Labs знае как да вдъхне живот на всяко помещение. Факт е, че чистото жилище повишава естетическата стойност на дома, спомага за подобряването на неговия външен вид и акцентира върху очарованието на атмосферата като цяло. В същото време, услугите на домашната помощница имат пропорционално отношение спрямо допълнителните ползи за здравето, свързани с ефективното елиминиране на различни замърсявания и предпазване от болестите, които те могат да причинят.

Ето и обобщение на най-ценните предимства от регулярното ползване на услугите на професионална домашна помощница от Clean Labs за Вас:

 • Безупречно чист и хигиенизиран дом или офис, без усилие и излишен стрес;
 • Повече свободно време и организация на личното време;
 • Възможност за по-активен социален живот у дома, където можете да каните гости, без да се притеснявате от разхвърляно или мръсно жилище.

Домашна помощница - кого да пуснете в дома или офиса си?

Наемането на домашна помощница се свързва с определени очаквания, а отговорността към поетия ангажимент изисква опита и професионализма на сериозна фирма за почистване. Знаем, че понякога е трудно да се доверите на човек, когото не познавате, затова за нас е важно, че нашият внимателно подбран екип и всяка домашна помощница в частност, е експерт в почистването на дома и офиса.

Всяка домашна помощница в Clean Labs се отличава с опит и професионализъм, потвърдени от безупречната им биография. Не по-малко важни критерии за избор на кадър са личните качества, които включват лоялност, коректно отношение и уважение към клиента.

В случай, че желаете, можете да се възползвате от услугите на една и съща домашна помощница от Clean Labs, която ще бъде на Ваше разположение, когато имате нужда.

Домашна помощница - основни и допълнителни услуги

Както отбелязахме, професионалната етика и надеждност са основните предимства на всяка наша домашна помощница.

В тази връзка сме изградили модел на работа, който се отличава с унифициране на процедурите, което има за цел да гарантира едновременно спокойствие и удовлетвореност за нашите клиенти. Всяко почистване от домашна помощница е с продължителност минимум четири часа, а при нужда, услугите се персонализират и извършват съобразно конкретния случай, спазвайки всички изисквания на клиента.

Услугата домашна помощница включва следните основни дейности:

 • Почистване на праха;
 • Почистване с прахосмукачка;
 • Почистване на плочки и екстериор на мебели и аксесоари;
 • Измиване на подове с препарат;
 • Почистване на огледала и мебели;
 • Измиване на прибори и съдове за хранене;
 • Почистване на кухненския плот;
 • Почистване на електроуреди;
 • Дезинфекция и почистване на тоалетна, вана, душ кабина;
 • Почистване на мивки и батерии;
 • Смяна на чаршафи и оправяне на легло;
 • Сгъване и подреждане на дрехи;
 • Гладене и простиране на дрехи;
 • Изхвърляне на боклук;

Домашната помощница може също да Ви помогне като: изчисти прозорците, хигиенизира кухненските уреди отвътре, отиде на пазар по зададен от Вас списък, приеме доставка от куриер и др. За повече информация относно допълнителните и персонализирани услуги, изпълнявани от домашната помощница, моля свържете се с нас: 0884 026 061

Домашна помощница - абонаментни планове

Можете да се възползвате от еднократно почистване от домашна помощница от Clean Labs, което е удачен вариант за подготовка на дадено събитие или когато очаквате гости или след празнуване на рожден ден например. Също така предлагаме абонаментни планове за регулярни услуги, извършвани от домашна помощница:

 • Почистване от домашна помощница всяка седмица;
 • Почистване от домашна помощница два пъти на четири седмици;
 • Почистване от домашна помощница един път на четири седмици.

Няма нужда да бъдете в дома или офиса, докато домашната помощница работи, което е още един плюс, осигуряващ Ви повече свободно време. Присъствието Ви е препоръчително единствено при първото посещение на домашната помощница, за да  й споделите специфичните си нужди, потребности и приоритети.

Всички цени на еднократно почистване и абонаментни планове за професионално почистване от домашна помощница, може да видите, поместени на нашия сайт.

Домашна помощница само на клик разстояние

Онлайн платформата на Clean Labs Ви предлага бързо, удобно и лесно решение за заявка за почистване от домашна помощница. Първата стъпка е да въведете пощенския код на квартала/района, в който се намира имотът в София, след което ще Ви се отвори страница за персонализиране на услугата, съобразно Вашите нужди. В дясно ще можете да видите общата сума за избраните услуги, както и времето, което ще е необходимо на домашната помощница да приключи със задачите, които отбележите.

Домашна помощница от Clean Labs

Независимо дали не разполагате с достатъчно време, което да отделяте за регулярно почистване или просто искате това да отпадне за Вас като ангажимент, услугите на домашна помощница от Clean Labs ще Ви накарат да видите дома си в нова светлина.

Гарантираме за всяка наша домашна помощница, защото знаем, че тя ще оправдае Вашите очаквания, покривайки и най-високите изисквания за ред и чистота.

Фокусът на нашата дейност пада върху безупречното качество на предлаганите от нас услуги и постигането на пълна клиентска удовлетвореност при всяко посещение на домашна помощница. Около тази философия и разбирането за личното пространство като нещо изключително важно и безценно за всеки човек, сме изградили целия си бизнес модел, осигурявайки допълнителна стойност във всичко, което правим.

Вярваме, че наемането на домашна помощница не е прищявка или признак за финансово положение, а е необходимост в модерния и забързан начин на живот. Сигурността, надеждността и ефективността на услугите ни са стълбовете на нашата компания, което ни превръща в доверена и предпочитана фирма за домашна помощница в дългосрочен план.

Домашна помощница от Clean Labs - помощта, която ще направи живота Ви по-лесен и чист.

Можете да разчитате на всяка наша домашна помощница от понеделник до петък, от 08:30 до 22:00 ч.

За информация и въпроси: 0884 026 061

https://www.cleanlabs.bg/

Домашна помощница - ползи и предимства

Домашна помощница - кого да пуснете в дома или офиса си?

Домашна помощница - основни и допълнителни услуги

Домашна помощница - абонаментни планове от Clean Labs